Open To Flow -mentorointi

Open to flow - mentoroinnin avulla autan sinua aktivoimaan syvimmät lahjasi ja samaan vahvan yhteyden intuitioosi, ja sitä kautta löytämään elämäsi tarkoituksen tai yksinkertaisesti elämään parasta mahdollista elämää. Opit lukemaan energioita ja kokemaan aivan uudenlaista vapauden ja ilon tunnetta.  Suurin intohimoni on aktivoida asiakkaita itse kuulemaan sisäistä ääntään ja löytämään sellaisen vapauden ja riemun tunteen, mistä he eivät ehkä ole aiemmin osanneet kuvitellakaan.  Kun aistisi avautuvat universumin ihmeellisille energioille ja saat kiinni tuosta flowsta, se on todellakin REAL LIFE MAGIC!

 

Jos koet olevasi risteyksessä, jossa kaipaat elämääsi suurta muutosta, uutta suuntaa, täydellistä transformaatiota, tämä on sinua varten! Itse koin, että ilman mentoreita olisi ollut todella hankalaa edetä henkisen kasvun prosessissani, koska tietoa tuntui olevan niin loputtoman paljon, enkä oikein tiennyt mihin tarttua. Mentorointisessioissa kanavoin sinulle tuotuja viestejä ja pyydän ohjausta siihen, mitkä ovat juuri sinulle sopivia seuraavia askeleita polullasi. Annan tarvittaessa sopivia materiaalisuosituksia, opetan erilaisia meditointitapoja, autan sinua varjotyössäsi ja  teen puhdistavia ja avaavia energiahoitoja, annan tarvittaessa terveellisiä sinulle sopivia ruokavalio- ja elämäntapavinkkkejä jne. Mentorointitapaamisissa annan prosessiasi edistäviä harjoitustehtäviä, ja lisäksi käymme läpi myös omia havaintojasi, oivalluksiasi, haasteitasi ja onnistumisiasi sekä pohdimme yhdessä asioita, jotka mietityttävät. 

60min 77€ 

120min 155€

Suositus: 8-10 sessiota 6 kuukaudessa

info:

Ajanvaraukset ja tiedustelut:

Voit käyttää viereistä sähköistä lomaketta tai lähettää viestin suoraan minulle

byhannakekalainen@gmail.com

0400689089 (whatsup/tekstiviestit)

Työhuoneen sijainti:

Kartanonkoski, Vantaa, Helsinki

Maksutavat:

MobilePay, korttimaksu ja lasku (laskutuslisä 3€). Maksu etukäteen tai viimeistään ajanvarauksen yhteydessä.

Musiikki:

Olen myös säveltäjä, pianisti ja pianonsoiton opettaja. Lisätietoja ja musiikkiani löydät toiselta sivustoltani www.hannakekalainen.com. Ohessa linkki sävellyksiini Spotifyssä. 

© 2019 Tree of Life       Y-tunnus 3015429-7         Rekisteriseloste  | Privacy Policy