Image by Szabo Viktor

intuitiivinen valmennus

Tarjoan tällä hetkellä intuitiivisista palveluista ainoastaan valmennusta. Suurimmat intohimoni on auttaa ihmisiä löytämään tapoja rauhoittaa mieltä ja kehoa , löytämään uudenlainen elämänilo ja tarkoitus elämälle sekä vahvistamaan heidän omaa intuitiotaan.  Yksilövalmennus tarjoaa keinoja nimenomaan näihin ja paljon muuta. 

Open To Flow -yksilövalmenus

Vaikka energiamaailmaan tutustuminen ja omien kykyjen aktivoiminen kiinnostaisikin, ensimmäisen askeleen ottaminen voi tuntua liian suurelta ja hankalalta ja joskus pelottavaltakin. Youtube-videoiden, podcastien ja kirjojen viidakosta voi olla vaikea valita itseä kiinnostavat ja omaan hetkeen sopivat sisällöt, ja monet materiaaleista voivat tuntua jopa jollain tapaa "vääriltä", mikä voi johtaa umpikujaan.

 

Open To Flow -yksilövalmennuksen avulla autan sinua aktivoimaan syvimmät lahjasi ja samaan vahvan yhteyden intuitioosi, ja sitä kautta löytämään elämäsi tarkoituksen tai yksinkertaisesti elämään parasta mahdollista elämääsi. Opit lukemaan energioita ja kokemaan aivan uudenlaista vapauden ja ilon tunnetta.  Suurin intohimoni on aktivoida asiakkaita itse kuulemaan sisäistä ääntään ja löytämään sellaisen vapauden ja riemun tunteen, mistä he eivät ehkä ole aiemmin osanneet kuvitellakaan.  Kun aistisi avautuvat universumin ihmeellisille energioille ja saat kiinni tuosta flowsta, se on todellakin real life magic!

 

Jos koet olevasi risteyksessä, jossa kaipaat elämääsi suurta muutosta, uutta suuntaa, täydellistä transformaatiota tai ylipäänsä vain tukea tietoisuuden avaamisprosessiin,  tämä on sinua varten. Itse koin, että ilman mentoreita olisi ollut todella hankalaa edetä henkisen kasvun prosessissani, koska tietoa tuntui olevan niin loputtoman paljon, enkä oikein tiennyt mihin tarttua. Valmenussessioissa katson sinun sen hetkistä energiaa ja  mihin suuntaan se on sinua ohjaamassa ja mitkä ovat juuri sinulle sopivia seuraavia askeleita polullasi. Annan tarvittaessa sopivia materiaalisuosituksia, opetan erilaisia meditointitapoja,autan sinua tarvittaessa vanhojen haitallisten ajatusrakenteiden muuttamisessa, annan tarvittaessa terveellisiä sinulle sopivia ruokavalio- ja elämäntapavinkkejä jne. Valmennustapaamisissa annan prosessiasi edistäviä harjoitustehtäviä, ja lisäksi käymme läpi myös omia havaintojasi, oivalluksiasi, haasteitasi ja onnistumisiasi sekä pohdimme yhdessä asioita, jotka mietityttävät. Open To Flow - valmennus on aina yksilöllinen, uniikki kokonaisuus ja se suunnitellaan yhdessä niin, että se ohjaa juuri sinua kohti korkeinta potentiaaliasi. 

60min 80€ 

120min 160€

Suositus: 8-10 sessiota 6 kuukaudessa

Ryhmävalmennukset ja -hoidot ja meditaatiot 

Teen tilauksesta myös ryhmävalmennuksia, joissa teemoina voi olla esim. flown, elämäntarkoituksen ja/tai intohimon löytäminen, elämän suunnan muuttaminen, maskuliinisen ja feminiinisen energian tasapainottaminen, mielenrauhan löytäminen, opastus meditoinnin maailmaan,  balanssin löytäminen elämän eri osa-alueilla esim. kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen tai muut energiamaailmaan liittyvät teemat. Teen myös yksilö- ja ryhmämeditaatioita tilauksesta. Kysythän rohkeasti lisää, jos toivot lisätietoja. 

info:

Ajanvaraukset ja tiedustelut:

Voit käyttää viereistä sähköistä lomaketta tai lähettää viestin suoraan minulle

byhannakekalainen@gmail.com

0400689089 (whatsup/tekstiviestit)

Työhuoneen sijainti:

Kartanonkoski, Vantaa, Helsinki

Maksutavat:

MobilePay, korttimaksu ja lasku (laskutuslisä 3€). Maksu etukäteen tai viimeistään ajanvarauksen yhteydessä.

Pianonsoitonopetus:

Olen myös pianonsoiton opettaja. Lisätietoja löydät toiselta sivustoltani www.hannakekalainen.com. 

© 2019 Tree of Life       Y-tunnus 3015429-7         Rekisteriseloste  | Privacy Policy