Image by Szabo Viktor

intuitiiviSET PALVELUT

MISTÄ ALOITTAA?

Vaikka energiamaailmaan tutustuminen ja omien kykyjen aktivoiminen kiinnostaisikin, ensimmäisen askeleen ottaminen voi tuntua liian suurelta ja hankalalta ja joskus pelottavaltakin. Youtube-videoiden, podcastien ja kirjojen viidakosta voi olla vaikea valita itseä kiinnostavat ja omaan hetkeen sopivat sisällöt, ja monet materiaaleista voivat tuntua jopa jollain tapaa "vääriltä", mikä voi johtaa umpikujaan.

 

Tarjoamieni palveluiden tarkoitus on auttaa sinut vauhtiin ja olla matkalla mukana auttamassa, opastamassa ja tukemassa omassa avautumisprosessissasi kohti unelmiesi elämää ja antaa myös vinkkejä, miten löytää ne omat työkalut ja oppimateriaalit, jotka on parhaita juuri sinulle. 

Jos et tiedä, mikä palveluista voisi olla sinulle parhaiten sopiva, laita minulle sähköpostia ja kerro hieman toiveistasi ja tilanteestasi niin

Kanavointi & aktivointi -sessiot 60min

Kanavointi & aktivointi -sessio sopivat erityisesti sinulle, joka haluat vahvistaa yhteyttä omaan sisimpääsi ja sielusi suurimpiin lahjoihin ja intohimoihin, oppia elämään itsesi näköistä elämää ja saada ohjausta elämän suuriin päätöksiin ja toisaalta myös arjen valintoihin. Kanavoinnin tarkoitus ei ole suoraan ennustaa tulevaa tai antaa yksioikoisia ratkaisuja asioihin, vaan katsoa miltä energia tässä hetkessä näyttää ja mihin suuntaan energia on liikkeellä. Toki saatamme nähdä, mikä on esim. elämäsi korkein tarkoitus tai syvimmät lahjat tai vaikka millaisen rinnakkaiselämän olet elänyt, jos ne ovat siinä hetkessä tarkoitettu nähtäviksi. Luomme elämäämme sen hetkisen energian, ajatusmallien ja kokemusten pohjalta. Ulkopuolelta tulevat valmiit vastaukset eivät auta muuttamaan elämää tai asioiden kulkua, ellet itse aktivoidu ja muuta omaa energiaasi.  Kanavointini tarkoitus on aktivoidan SINUN omia kykyjäsi kuunnella intuitiotasi ja ottaa vastaan kanavointia ja auttaa avaamaan mahdollisia lukkoja, jotka estävät tuon. Voit mielellään esittää kysymyksiä liittyen tiettyihin elämän osa-alueisiin, esim. ihmissuhteisiin, työhösi, terveyteen tai mihin tahansa muuhun liittyen. Kanavoinnin avulla on mahdollista nähdä mahdolliset ongelmakohdat omissa ajatusmalleissa ja toiminnassa ja päästä irti sellaisista ohjelmoinneista, jotka eivät ole enää tarkoituksenmukaisia tai eivät toimi sinun korkeimmaksi parhaaksi. Intohimoni on tehdä kanavoinnista mahdollisimman helposti ymmärrettävää ja helposti lähestyttävää. Real life magic!

60min 88€

Kirjalliset kanavoinnit

Kirjalliset kanavoinnit sopivat erityisesti sinulle, joka haluat oppia elämään itsesi näköistä elämää ja saada ohjausta elämän suuriin päätöksiin ja toisaalta myös arjen valintoihin ja otat mielellään kanavoinnin kirjallisena, jotta voit palata siihen tarkasti myöhemminkin. Kirjallisessa kanavoinnissa saat n. 2-3 koneella kirjoitetun sivun pituisen kanavoinnin liittyen kysymyksiin, jotka olet esittänyt etukäteen tai teemoihin, joihin olet toivonut ohjausta.   Kanavoinnin tarkoitus ei ole suoraan ennustaa tulevaa tai antaa yksioikoisia ratkaisuja asioihin, vaan katsoa miltä energia tässä hetkessä näyttää ja mihin suuntaan energia on liikkeellä. Toki saatetaa näyttää, mikä on esim. elämäsi korkein tarkoitus tai syvimmät lahjat, jos ne ovat siinä hetkessä tarkoitettu nähtäviksi. Luomme elämäämme sen hetkisen energian, ajatusmallien ja kokemusten pohjalta. Ulkopuolelta tulevat valmiit vastaukset eivät auta muuttamaan elämää tai asioiden kulkua, ellet itse aktivoidu ja muuta omaa energiaasi.  Kanavointini tarkoitus on aktivoidan SINUN omia kykyjäsi kuunnella intuitiotasi ja ottaa vastaan kanavointia ja auttaa avaamaan mahdollisia lukkoja, jotka estävät tuon. Voit mielellään esittää kysymyksiä liittyen tiettyihin elämän osa-alueisiin, esim. ihmissuhteisiin, työhösi, terveyteen tai mihin tahansa muuhun liittyen. Kanavoinnin avulla on mahdollista nähdä mahdolliset ongelmakohdat omissa ajatusmalleissa ja toiminnassa ja päästä irti sellaisista ohjelmoinneista, jotka eivät ole enää tarkoituksenmukaisia tai eivät toimi sinun korkeimmaksi parhaaksi. Intohimoni on tehdä kanavoinnista mahdollisimman helposti ymmärrettävää ja helposti lähestyttävää. Real life magic!

160€

Intuitiiviset energiahoidot 60min

Energiahoidot sopivat etenkin sinulle, joka haluat kehittää intuitiotasi, energioiden lukutaitoa, laajentaa tietoisuuttasi tai tasapainottaa ja puhdistaa energioitasi. Hoidot vahvistavat kehon omaa immuunipuolustusjärjestelmää eli keho alkaa tehokkaammin parantaa itse itseään. Energiahoidot myös mm. lievittävät stressiä, nostavat mielialaa, poistavat kuona-aineita kehosta ja kehittävät luovuutta. Hoidot auttavat sinua päästämään irti energioista, jotka eivät enää palvele ja vapauttamaan vanhoja rakenteita, jotka kenties rajoittavat sinua elämästä parasta elämääsi. Energiahoidot ovat vahvasti aktivoivia ja saattavat johtaa hyvinkin suureen transformaatioon. Jokainen hoito on yksilöllinen; hoitoa tuodaan juuri sen hetken tilanteen mukaan ja jokaiselle sopivassa muodossa.  Hoito lähtee aina liikkeelle asiakkaan omista toiveista. Energiahoidot vaikuttavat parhaiten useamman hoidon sarjana. Usein jo parin kolmen hoitokerran jälkeen huomataan positiivisia muutoksia. Toki myös yksittäiset hoidot vaikuttavat, joskus hyvinkin vahvasti, esim. rentoutumiseen tai stressin poistoon.

Intuitiivinen energiahoito on hoitomuoto, jossa energian annetaan ohjautua vapaasti sinne missä sitä eniten kaivataan, joten hoidossa ei ole tiettyä hoitokaavaa. Intuitiivisessa energiahoidossa tuodaan usein asiakkaalle myös kanavoituna viestejä.  Hoito voidaan tehdä hoitopöydällä tai kaukohoitona. 

60min 77€ 

Open To Flow -mentorointi

Open To Flow -mentoroinnin avulla autan sinua aktivoimaan syvimmät lahjasi ja samaan vahvan yhteyden intuitioosi, ja sitä kautta löytämään elämäsi tarkoituksen tai yksinkertaisesti elämään parasta mahdollista elämää. Opit lukemaan energioita ja kokemaan aivan uudenlaista vapauden ja ilon tunnetta.  Suurin intohimoni on aktivoida asiakkaita itse kuulemaan sisäistä ääntään ja löytämään sellaisen vapauden ja riemun tunteen, mistä he eivät ehkä ole aiemmin osanneet kuvitellakaan.  Kun aistisi avautuvat universumin ihmeellisille energioille ja saat kiinni tuosta flowsta, se on todellakin real life magic!

Jos koet olevasi risteyksessä, jossa kaipaat elämääsi suurta muutosta, uutta suuntaa, täydellistä transformaatiota, tämä on sinua varten! Itse koin, että ilman mentoreita olisi ollut todella hankalaa edetä henkisen kasvun prosessissani, koska tietoa tuntui olevan niin loputtoman paljon, enkä oikein tiennyt mihin tarttua. Mentorointisessioissa kanavoin sinulle tuotuja viestejä ja pyydän ohjausta siihen, mitkä ovat juuri sinulle sopivia seuraavia askeleita polullasi. Annan tarvittaessa sopivia materiaalisuosituksia, opetan erilaisia meditointitapoja, autan sinua varjotyössäsi ja  teen puhdistavia ja avaavia energiahoitoja, annan tarvittaessa terveellisiä sinulle sopivia ruokavalio- ja elämäntapavinkkkejä jne. Mentorointitapaamisissa annan prosessiasi edistäviä harjoitustehtäviä, ja lisäksi käymme läpi myös omia havaintojasi, oivalluksiasi, haasteitasi ja onnistumisiasi sekä pohdimme yhdessä asioita, jotka mietityttävät. 

60min 77€ 

120min 155€

Suositus: 8-10 sessiota 6 kuukaudessa

Ryhmävalmennukset ja -hoidot ja meditaatiot 

Ryhmävalmennuksia tulossa 2021. Lisätietoja lähempänä. 

Teen tarvittaessa meditaatioita ja ryhmäenergiahoitoja myös muissa tiloissa, joten kysythän rohkeasti, jos etsit meditaatio-ohjaajaa johonkin tilaisuuteen tms! 

info:

Ajanvaraukset ja tiedustelut:

Voit käyttää viereistä sähköistä lomaketta tai lähettää viestin suoraan minulle

byhannakekalainen@gmail.com

0400689089 (whatsup/tekstiviestit)

Työhuoneen sijainti:

Kartanonkoski, Vantaa, Helsinki

Maksutavat:

MobilePay, korttimaksu ja lasku (laskutuslisä 3€). Maksu etukäteen tai viimeistään ajanvarauksen yhteydessä.

Musiikki:

Olen myös säveltäjä, pianisti ja pianonsoiton opettaja. Lisätietoja ja musiikkiani löydät toiselta sivustoltani www.hannakekalainen.com. Ohessa linkki sävellyksiini Spotifyssä. 

© 2019 Tree of Life       Y-tunnus 3015429-7         Rekisteriseloste  | Privacy Policy