Image by Noah Stadler

käsin hiotut, 

uniikit kristallikorut

Tulossa nettikauppaan käsinhiottuja kristallikoruja! Jokainen kivi on uniikki ja yksitellen valittu. Valmistamme myös tilauksesta koruja esim. tietystä kristallista vaihtoehtoisesti kultaisena tai hopeisena.          

Rakkaudesta kiviin ja kristalleihin

Mieheni Jussi on ollut mukana treeoflife.fin kasvussa mukana aina ideointivaiheesta asti. Itse asiassa yritykseni logo piirtyi meidän molempien mieliin täsmälleen yhtä aikaa eräänä iltana, kun olimme ideoimassa liikeideaani Lapinlahden Lähteellä ja pyysimme tuolta ylhäältä "pilvipalvelusta" apua luomisprosessiin.  Sen kirkkaan idean pohjalta hän suunnittelikin pian tuon elämänpuuta esittävän logon. Hän on muutenkin ollut mukana yritykseni kasvussa: web-tukena ym. teknisenä neuvojana,  sparraajana, energiahoitoasiakkaana, verotukena, apuna hoitamassa kotitöitä, kun olen itse tehnyt iltatöitä jne. Treeoflife.fi on meidän rakas yhteinen projektimme. 

Jussi  on ollut jo pitkään kiinnostunut kivistä ja etenkin kristalleista ja ollut taitava käsistään etenkin erilaisissa tarkkuutta vaativissa projekteissa. Tämä erikoinen vuosi 2020 johti hänet yhä syvemmälle tuon intohimon pariin: hän päätti ostaa vanhalta puusepältä hiomalaitteen tämän jäädessä eläkkeelle ja rakensi oman pienen korupajan talomme varastoon, jossa alkoi hioa kristalleja ja tehdä niistä koruja. Hiominen tapahtuu "kristallin" ehdoilla: hän kuulostelee, millainen hionta kunnioittaa kunkin kristallin omaa rakennetta parhaiten ja lähdemme suunnittelemaan korua sen pohjalta. Aivan sileitä hiontoja emme halua tehdä, sillä meitä molempia miellyttää kovasti kristallien luontainen roso; epätäydellisyys. 

Hän valitsee ja hankkii kristallit huolella intuition pohjalta. Puhdistan kristallit ennen niiden työstämistä ja aktivoin ne, kun koru on valmis. Meille on erityisen tärkeää, että korujen energia on mahdollisimman korkea ja puhdas. Käytämme pakkauksissa ja muussa oheismateriaaleissa aina ekologisia vaihtoehtoja, kun se vain on mahdollista. 

Kristallien parantavista,  suojaavista, intuitiota kirkastavista ym. vaikutuksista on tiedetty jo pitkään.  Monelle ovat tuttuja myös esim. eri horoskoopeille tarkoitetut voimakivet. Itse olen käyttänyt kristalleja mm. meditaatioissa ja chakrojen avaamisessa, mutta niistä voi nauttia hyvin vain niiden kauneudenkin takia. Kristallit ovat todellisia Äiti Maan taideteoksia! Kristallikorujemme mukana tulee aina tieto kristallin alkuperämaasta sekä sen energiavaikutuksista.

Teemme myös tilaustyönä koruja esim. toivotusta oman horoskoopin voimakivestä. Kysy rohkeasti, jos räätälöity koru kiinnostaa. 

Kristallikoruista on tulossa yksittäisesittelyt lähiaikoina, mutta ovat myynnissä jo nyt yksityistiedustelujen kautta! (Muutama kuvan koruista on jo myyty/varattu).  Koruja on mahdollista sovittaa ja  ostaa myös työhuoneellani Vantaalla. 

info:

Ajanvaraukset ja tiedustelut:

Voit käyttää viereistä sähköistä lomaketta tai lähettää viestin suoraan minulle

byhannakekalainen@gmail.com

0400689089 (whatsup/tekstiviestit)

Työhuoneen sijainti:

Kartanonkoski, Vantaa, Helsinki

Maksutavat:

MobilePay, korttimaksu ja lasku (laskutuslisä 3€). Maksu etukäteen tai viimeistään ajanvarauksen yhteydessä.

Pianonsoitonopetus:

Olen myös pianonsoiton opettaja. Lisätietoja löydät toiselta sivustoltani www.hannakekalainen.com. 

© 2019 Tree of Life       Y-tunnus 3015429-7         Rekisteriseloste  | Privacy Policy