MISTÄ ALOITTAA?

Energiamaailma kiinnostaa, mutta et tiedä, miten lähteä liikkelle?

Vaikka energiamaailmaan tutustuminen ja henkinen kasvu kiinnostaisivat, ensimmäisen askeleen ottaminen voi tuntua liian suurelta ja hankalalta ja joskus pelottavaltakin. Youtube-videoiden, podcastien ja kirjojen viidakosta voi olla vaikea valita itseä kiinnostavat ja omaan hetkeen sopivat sisällöt, ja monet materiaaleista voivat tuntua jopa jollain tapaa "vääriltä", mikä voi johtaa umpikujaan.

 

Tarjoamieni palveluiden tarkoitus on auttaa sinut vauhtiin ja olla matkalla mukana auttamassa, opastamassa ja tukemassa omassa avautumisprosessissasi kohti unelmiesi elämää ja antaa myös vinkkejä, miten löytää ne omat työkalut ja oppimateriaalit, jotka on parhaita juuri sinulle. 

Toinen hyvä tapa on aloittaa säännöllinen meditointi. Sillä pääsee jo pitkälle, sillä välttämättä et tarvitse MITÄÄN muuta materiaalia tai opettajia, sillä kaikki tieto on sisälläsi. Meditoinnin avulla voit löytää yhteyden tuohon äärettömään viisauteen. Jos meditoinnin aloittaminen tuntuu hankalalta, tarjoan myös meditoinnin yksilöopetusta, joka sopii nimenomaan taipaleesi alkuvaiheeseen. 

Kolmas hyvä tapa on etsiä itse materiaaleja, jotka resonoivat ja edetä oman intuition pohjalta. Jos tunnet, että kaipaat prosessissa kuitenkin  silloin tällöin ohjausta,  kanavoinnit voi olla hyvä valinta. Kanavoinneissa saat ohjausta ja vastauksia kysymyksiisi korkeammasta tietoisuudesta. Tai jos esim. tunnet, että prosessisi etenee hyvin muuten, mutta omat energiat ovat välillä epäbalanssissa tai matalat energiat jäävät kehoon jumiin tai koet tarvitsevasi hoitavaa energiaa auttamaan kanavien aukeamisessa tms, energiahoidot auttavat näissä tilanteissa hyvin. 

 

Kts. lisätietoja mentoroinnista, meditaation yksilöopetuksesta, energiahoidoista ja kanavoinneista Palvelut -sivulla. 

info:

Ajanvaraukset ja tiedustelut:

Voit käyttää viereistä sähköistä lomaketta tai lähettää viestin suoraan minulle

byhannakekalainen@gmail.com

0400689089 (whatsup/tekstiviestit)

Työhuoneen sijainti:

Kartanonkoski, Vantaa, Helsinki

Maksutavat:

MobilePay, korttimaksu ja lasku (laskutuslisä 3€). Maksu etukäteen tai viimeistään ajanvarauksen yhteydessä.

Musiikki:

Olen myös säveltäjä, pianisti ja pianonsoiton opettaja. Lisätietoja ja musiikkiani löydät toiselta sivustoltani www.hannakekalainen.com. Ohessa linkki sävellyksiini Spotifyssä. 

© 2019 Tree of Life       Y-tunnus 3015429-7         Rekisteriseloste  | Privacy Policy