Image by Łukasz Łada

MISTÄ KAIKKI ALKOI?

Minun Elämänpuuni - 
taidetta, taikaa ja transformaatiota

Aloin tutkia energiamaailmaa henkilökohtaisen kriisin keskellä – tuttu tarina monelle. Sekä kehoni että mieleni voivat todella huonosti, kärsin mm. paniikkikohtauksista, kovasta huimauksesta, rytmihäiriöistä, ahdistuksesta ym. Kun olo oli oikein hankala, enkä tiennyt miten muuten helpottaa oloani tai ylipäänsä olla, löysin itseni lukemasta erilaisia energiamaailmaan, itsensä parantamiseen ja tietoisuuden laajentamiseen liittyviä kirjoja.  Aloin tehdä ahkerasti työtä itseni kanssa. Kyseenalaistin oikeastaan kaiken mihin olin aiemmin uskonut, kohtasin omia varjojani, joita en ollut ennen uskaltanut katsoa, aloin muuttaa ajatusmallejani ihan uudenlaisen tietoisuuden pohjalta jne. Lisäksi kokeilin ystävieni suosituksesta erilaisia vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Akupunktio ja energiahoidot auttoivat minua paranemisprosessissani niin valtavasti, että ne jäivät minulle pysyviksi "työvälineiksi". Näiden työkalujen avulla elämäni alkoi muuttua radikaalisti. 

Kun pitkäaikainen työni kaupallisella alalla päättyi, sain tilaa todella kuunnella, mikä on oikein elämäni syvin tarkoitus ja mitä sieluni itse asiassa eniten haluaisi minun tekevän. Pian minulle kirkastui, että  tehtäväni on levittää valoa ja kauneutta maailmaan luomalla taidetta ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Aloin säveltää pianomusiikkia (kts. infosta lisätietoja) ja opiskella energiatyöskentelyä. Tajusin pian, että koko elämäni oli tavallaan ollut valmistelua tätä hetkeä varten; näin miten kaikki, mitä oli tapahtunut elämässäni siihen asti, loksahti paikoilleen. 

Paranemisen myötä elämäni muuttui täysin kaikilla sen osa-alueilla, liioittelematta.  Löysin kauan etsimäni mielenrauhan. Aloin elää pikkuhiljaa enemmän ja enemmän flowssa elämän kanssa.  Tunsin ajoittain sellaista vapautta ja riemua, joista en koskaan osannut edes haaveilla. Löysin piilossa olleet intuitiiviset kykyni, jotka avasivat minulle tien aivan uusiin maailmoihin - tuntemattomaan. Rakastuin elämään niin syvästi, että sydämeni tuntuu välillä räjähtävän innostuksesta. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta?  Niin ajattelin joskus itsekin, mutta matkan varrella tajusin, että täydellistä vapautta ja elämänriemua rajoitti vain itse rakentamani rajat ja säännöt ja vääristyneet uskomukset. En usko vaikeiden asioiden välttelyyn, päinvastoin, avainjuttu on ottaa kaikki tunteet vastaan ja se, että hyväksyy kaikki puolet itsessään - "the pretty and the ugly". Mutta tunteisiin ei tarvitse upota, eikä niissä tarvi pyöriskellä. Sillä mitä enemmän jäät etsimään varjoja tai kieriskelemään raskaissa tunteissa, sitä enemmän kohdistat niihin energiaa eli sitä enemmän vedät lisää varjoja ja raskaita energioita puoleesi. Itse en koe, että paranemisprosessin tarvitsee suhtautua sellaisella supervakavalla "varjotyöhön sukeltamismentaliteetilla", mihin monesti energiamaailmassa törmää. Mutta joka tapauksessa prosessi vaatii hurjasti sitoumusta, uskoa, sitkeyttä ja antautumista. Uskallusta katsoa silmiin kaikkea, mitä sisältäsi löytyy. Prosessi on harvoin helppo, päinvastoin, mutta palkinto on kerta kaikkiaan mullistava: aivan uudelainen onnellisuuden ja rauhan tunne. Suurin intohimoni on auttaa ihmisiä tässä prosessissa, sillä se on avain oikeastaan kaikkeen: paranemiseen, flown löytämiseen, luovaan elämään, mielenrauhaan, täydelliseen elämänasenteen muutokseen, vapauteen, intuition avaamiseen, energianlukutaitojen kehittymiseen jne. Kyseessä on oikeastaan sama asia, vain eri näkökulmista. Elämä voi oikeasti olla aika lailla elävää taikuutta, jos uskallat antautua sille. Ainakin minulle antautuminen oli ehkä paras päätös ikinä ja se on muuttanut elämääni kaikilla sen osa-alueilla parempaan päin.

Olen superkiitollinen, että olen itse saanut kokea tämän suuren transformaation ja haluan auttaa myös muita löytämään tämä sama intohimo ja rakkaus elämää kohtaan. Jokainen yksilö on niin ainutlaatuinen, tärkeä ja arvokas; kukaan ei voi määritellä mikä on sinun polkusi tai millaista elämää sinun tulisi elää. Tavoitteeni on auttaa sinua löytämään omat totuutesi ja omat tapasi edetä henkilökohtaisen kasvun polulla sekä  löytämään sen korkeamman viisauden, johon meillä kaikilla on mahdollisuus saada yhteys kun ensin puramme vanhentuneita mielen rakenteita ja uskomuksia yms. pois tieltä. Haluan auttaa sinua aktivoimaan omat suurimmat lahjasi: sen ainutlaatuisen taian, joka vain sinulla, ja  joka vain odottaa, että löydät sen. Ei ole toista yksilöä, jolla on samat lahjat kuin sinulla; olet todellakin uniikki aarre!

Energiamaailmaa käsitteleviin koulutuksiini on sisältynyt mm.
  • Reiki I ja II
  • Intuitiiviset energiahoidot/energiavälitys
  • Kanavoinnit
  • Ihmisen energiakentän lukeminen
  • Kehon energioiden lukeminen
  • Meditaatioiden ohjaaminen
  • Tilojen energiakartoitukset ja tilojen puhdistaminen
Muita hyvinvointialaan liittyviä koulutuksiani: 
  • Klassinen hieronta (koulutettu hieroja)

  • Intialainen päähieronta

  • Kuumakivihieronta

info:

Ajanvaraukset ja tiedustelut:

Voit käyttää viereistä sähköistä lomaketta tai lähettää viestin suoraan minulle

byhannakekalainen@gmail.com

0400689089 (whatsup/tekstiviestit)

Työhuoneen sijainti:

Kartanonkoski, Vantaa, Helsinki

Maksutavat:

MobilePay, korttimaksu ja lasku (laskutuslisä 3€). Maksu etukäteen tai viimeistään ajanvarauksen yhteydessä.

Pianonsoitonopetus:

Olen myös pianonsoiton opettaja. Lisätietoja löydät toiselta sivustoltani www.hannakekalainen.com. 

© 2019 Tree of Life       Y-tunnus 3015429-7         Rekisteriseloste  | Privacy Policy