Palvelut

Mentorointi - kasvotusten tai puhelimitse

Henkisen mentoroinnin avulla johdatan sinua sinulle sopivassa tahdissa kohti sinulle parasta elämää - kohti ääretöntä rakkautta ja vapautta. Jos koet olevasi risteyksessä, jossa kaipaat elämääsi suurta muutosta, uutta suuntaa, täydellistä transformaatiota, tämä on sinua varten! Itse koin, että ilman mentoreita olisi ollut todella hankalaa edetä henkisen kasvun prosessissani, koska tietoa tuntui olevan niin loputtoman paljon, enkä oikein tiennyt mihin tarttua. Mentorointisessioissa kanavoin sinulle tuotuja viestejä ja pyydän ohjausta siihen, mitkä ovat juuri sinulle sopivia seuraavia askeleita polullasi. Annan tarvittaessa sopivia materiaalisuosituksia, opetan erilaisia meditointitapoja, autan sinua varjotyössäsi ja  teen puhdistavia ja avaavia energiahoitoja, annan tarvittaessa terveellisiä sinulle sopivia ruokavalio- ja elämäntapavinkkkejä jne. Mentorointitapaamisissa annan prosessiasi edistäviä harjoitustehtäviä, ja lisäksi käymme läpi myös omia havaintojasi, oivalluksiasi, haasteitasi ja onnistumisiasi sekä pohdimme yhdessä asioita, jotka mietityttävät. 

Sessioiden määrää ei tarvitse sopia etukäteen, vaan se voidaan määritellä matkan varrella oman kehityksesi mukaan. Eli voit varata ensimmäisen session ilman, että sitoudut pidempään mentorointisuhteeseen.  Haluan tehdä prosessin sinulle mahdollisimman vaivattomaksi ja inspiroivaksi - sillä elämän on tarkoitus olla vaivatonta ja inspiroivaa!

60min 70€ 

90min 100€

5x60min 333€

5x90 min 475€

10x60min 630€

10x90min 900€

Energiahoidot - kasvotusten tai kaukohoitona 

Energiahoidot sopivat etenkin sinulle, joka haluat kehittää intuitiotasi, laajentaa tietoisuuttasi tai tasapainottaa/ puhdistaa energioitasi. Hoidot vahvistavat kehon omaa immuunipuolustusjärjestelmää eli keho alkaa tehokkaammin parantaa itse itseään. Energiahoidot myös lievittävät stressiä, nostavat mielialaa, poistavat kuona-aineita kehosta ja kehittävät luovuutta ja parantavat muistia. Jokainen hoito on yksilöllinen; hoitoa tuodaan juuri sen hetken tilanteen mukaan ja jokaiselle sopivassa muodossa.  Hoito lähtee aina liikkeelle asiakkaan omista toiveista. Energiahoidot vaikuttavat parhaiten useamman hoidon sarjana. Usein jo parin kolmen hoitokerran jälkeen huomataan positiivisia muutoksia. Toki myös yksittäiset hoidot vaikuttavat, joskus hyvinkin vahvasti, esim. rentoutumiseen tai stressin poistoon. Suosittelen 45min tai 60 min hoitoja, mutta voit kokeilla energiahoitoa myös 30min hoidolla. 

Intuitiivinen energiahoito on hoitomuoto, jossa energian annetaan ohjautua vapaasti sinne missä sitä eniten kaivataan, joten hoidossa ei ole tiettyä hoitokaavaa. Intuitiivisessa energiahoidossa tuodaan usein asiakkaalle myös kanavoituna viestejä.  Hoito voidaan tehdä hoitopöydällä tai kaukohoitona. 

Reiki on vanha japanilainen energiahoitomuoto, jossa hoidetaan koko kehon energiakeskuksia ja muita kohtia, jotka erityisesti tarvitsevat hoitoa. Reikiin sisältyy perinteisesti kevyttä kosketusta vaatteiden päältä esim. jaloissa ja selässä, mutta sitä voidaan tehdä myös koskettamatta ja kaukohoitona.   Reiki on hyvin lempeä hoitomuoto ja sopii kaikille. 

30min 45€

45min 60€

60min 70€ 

5x45min 285€

5x60min 333€

Meditoinnin yksilöopetus -  kasvotusten tai puhelimitse 

Meditointi on ollut itselleni ehdottomasti tärkein työkalu henkisen kasvun prosessissani. Löytääkseni yhteyden korkeampaan voimaan et tarvitse välttämättä mitään muuta. Opetan yksilöopetuksena erilaisia tapoja meditoida ja autan mahdollisen kompastuskivien yli, kunnes pääset itse meditoinnissa vauhtiin. 

60min 70€ 

5x60min 333€

Ryhmämeditaatiot/-hoidot 

Pidän meditaatioita myös ryhmille. Toukokuusta 2020 lähtien (alkamispäivä vielä auki) vedän meditaatioita Vantaan Metsolassa yhteistyössä Vahva Minä Hyvinvointiopiston kanssa. Lisätietoja tulossa pikimmiten! 

Teen tarvittaessa meditaatioita (ja ryhmäenergiahoitoja) myös muissa tiloissa, joten kysythän rohkeasti, jos etsit meditaatio-ohjaajaa johonkin tilaisuuteen tms! 

info:

Ajanvaraukset ja tiedustelut:

Voit käyttää viereistä sähköistä lomaketta tai lähettää viestin suoraan minulle

byhannakekalainen@gmail.com

0400689089 (whatsup/tekstiviestit)

Työhuoneen sijainti:

Kartanonkoski, Vantaa, Helsinki

Maksutavat:

MobilePay, korttimaksu ja lasku (laskutuslisä 3€). Maksu etukäteen tai viimeistään ajanvarauksen yhteydessä.

Musiikki:

Olen myös säveltäjä, pianisti ja pianonsoiton opettaja. Lisätietoja ja musiikkiani löydät toiselta sivustoltani www.hannakekalainen.com. Ohessa linkki sävellyksiini Spotifyssä. 

© 2019 Tree of Life       Y-tunnus 3015429-7         Rekisteriseloste  | Privacy Policy